Elérhetőségek

A szakszervezeti intézményi titkár:

Némethné Farkas Kata
kata@sze.hu
06-30/486-1871
SZE telefon mellék: 3579

A szakszervezeti intézményi elnök:

Szauter Ferenc
szauter@sze.hu
30/391-5301
SZE telefon mellék: 3736

Események

Football Forum Hungary 2024 2024. április 22. 00:00 - 2024. április 24. 23:00
Nordic walking 2024. április 22. 08:00 - 09:00
Nordic walking 2024. április 29. 08:00 - 09:00
Nordic walking 2024. május 6. 08:00 - 09:00

Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Honlapunk nemrégiben indult. A tartalmakat folyamatosan bővítjük és feltöltjük. Köszönjük türelmet!

------------

Kedves Szakszervezeti Tagok,

Kedves Munkatársak!

A Széchenyi István Egyetem szakszervezete a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének Intézményi Szervezete.

Az országos szintű képviseleten túl számos helyi feladatot felvállalunk, melyekkel munkatársaink munkafeltételeit és életét szeretnék jobbá, kedvezőbbé, szebbé tenni.

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ) a harmadik legnagyobb magyarországi ágazati szakszervezet, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) konföderáció tagja. Közalkalmazotti taglétszáma a 2011. évi reprezentativitás felmérés szerint hatezer. Tagjai – az orvos- és a felsőfokú agrárképzés kivételével – a magyarországi felsőoktatási intézmények oktatói, kutatói, adminisztratív és technikai dolgozói, valamint a pedagógusképző egyetemek, főiskolák gyakorló iskoláinak munkatársai. Ezen túl jelentős taglétszámot jelent a felsőoktatásból nyugdíjba vonultak köre, akik tagságukat fenntartották. (további információk az FDSZ-ről: http://fdsz.hu/)

A szakszervezeti tisztségviselők nevében is a bizalmat megköszönve,

Szauter Ferenc