Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Honlapunk nemrégiben indult. A tartalmakat folyamatosan bővítjük és feltöltjük. Köszönjük türelmet!

------------

Kedves Szakszervezeti Tagok,

Kedves Munkatársak!

A Széchenyi István Egyetem szakszervezete a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének Intézményi Szervezete.

Az országos szintű képviseleten túl számos helyi feladatot felvállalunk, melyekkel munkatársaink munkafeltételeit és életét szeretnék jobbá, kedvezőbbé, szebbé tenni.

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ) a harmadik legnagyobb magyarországi ágazati szakszervezet, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) konföderáció tagja. Közalkalmazotti taglétszáma a 2011. évi reprezentativitás felmérés szerint hatezer. Tagjai – az orvos- és a felsőfokú agrárképzés kivételével – a magyarországi felsőoktatási intézmények oktatói, kutatói, adminisztratív és technikai dolgozói, valamint a pedagógusképző egyetemek, főiskolák gyakorló iskoláinak munkatársai. Ezen túl jelentős taglétszámot jelent a felsőoktatásból nyugdíjba vonultak köre, akik tagságukat fenntartották. (további információk az FDSZ-ről: http://fdsz.hu/)

A szakszervezeti tisztségviselők nevében is a bizalmat megköszönve,

Szauter Ferenc

Szenátusi ülés 2018. május 28. 14:00 - 16:00