Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Honlapunk nemrégiben indult. A tartalmakat folyamatosan bővítjük és feltöltjük. Köszönjük türelmet!

------------

Kedves Szakszervezeti Tagok,

Kedves Munkatársak!

A Széchenyi István Egyetem szakszervezete a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezetének Intézményi Szervezete.

Az országos szintű képviseleten túl számos helyi feladatot felvállalunk, melyekkel munkatársaink munkafeltételeit és életét szeretnék jobbá, kedvezőbbé, szebbé tenni.

A Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete (FDSZ) a harmadik legnagyobb magyarországi ágazati szakszervezet, az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés (ÉSZT) konföderáció tagja. Közalkalmazotti taglétszáma a 2011. évi reprezentativitás felmérés szerint hatezer. Tagjai – az orvos- és a felsőfokú agrárképzés kivételével – a magyarországi felsőoktatási intézmények oktatói, kutatói, adminisztratív és technikai dolgozói, valamint a pedagógusképző egyetemek, főiskolák gyakorló iskoláinak munkatársai. Ezen túl jelentős taglétszámot jelent a felsőoktatásból nyugdíjba vonultak köre, akik tagságukat fenntartották. (további információk az FDSZ-ről: http://fdsz.hu/)

A szakszervezeti tisztségviselők nevében is a bizalmat megköszönve,

Szauter Ferenc

MÉK Nyílt nap - Msc beiskolázás 2018. január 19. 00:00 - 23:00
Téli záróvizsga időszak 2018. január 24. 00:00 - 2018. február 2. 23:55
Bejelentkezés 2018. január 25. 06:00 - 2018. február 3. 23:55
Vizsgaidőszak vége 2018. január 27.