TÁBOROZÁS

Tisztelt Kollegák!

Az Apáczai Csere János Kar Szociális és ifjúsági munka szakos hallgatói a nyár folyamán projektgyakorlatuk keretében két tábort szerveznek az egyetemi dolgozók általános iskolás gyermekei számára. A két esemény ugyanazon a héten lesz, egyaránt 8 órától 16 óráig foglalkoztatja a gyermekeket. (Reggel gyülekező már 7:30-tól, felügyeletet 16:30-ig biztosítunk.)

-          Egyetemi napközis tábor: 2017.06.19. hétfő - 2017.06.23. péntek

• Helyszín: Széchenyi István Egyetem Campusa; 9026 Győr, Egyetem tér 1.

Milyen tábor is ez?

Az egyetemi dolgozók családjai számára igyekszünk segítséget nyújtani azzal, hogy a gyermekeket (5-8. osztályos) gyerekeiknek a dolgozó szülő közvetlen közelében kínálunk programot. Tudjuk, hogy a nyári szünet gyakran komoly kihívást jelent a szülőknek, hiszen a gyerekek elhelyezéséről, programjáról gondoskodniuk kell a nyári hónapok alatt.

Mi a tábor témája?

A tábor változatos programokból épül fel, biztosítjuk gyermekeik számára a mozgást, a friss levegőt és szerezhetnek egy kis tudást régi hagyományokból, szokásokból.

Milyen programokat tervezünk?

Csapatversenyek, sportvetélkedők, régi kézműves foglalkozások, íjászat, lovaglás, látogatás külső helyszíneken stb.

Részvételi díj: Egyetemi napközis tábor: 8000 Ft.

RÉSZLTEK, és JELENTKEZÉS az alábbi linken:

Link:http://fk.sze.hu/taborozas

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUM + JELENTKEZÉSI LAP

Alkotóhét 2017. szeptember 25. - 2017. szeptember 29.
Szakirányválasztás 2017. szeptember 25. - 2017. szeptember 29.
Szenátusi ülés 2017. szeptember 25. 14:00 - 16:00
HÉHA - Luther és az angol reformáció 2017. szeptember 25. 18:00 - 19:00